Ultima oră
FC U Craiova - Metaloglobus, de la ora 17, pe Look Sport. Oltenii au patru remize la rând, dar se menţin pe primul loc FC U Craiova - Metaloglobus, de la ora 17, pe Look Sport. Oltenii au patru remize la rând, dar se menţin pe primul loc
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu

Cornel Dinu, discurs acid faţă de jucătorii de la Dinamo: ”Nemec… e degeaba băiatul ăsa. Sorescu n-a contat deloc”

Dinamo Publicat pe sâmbătă, 09:26
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624329/1/cornel-dinu.jpg

Cornel Dinu este cunoscut pentru discursurile dure pe care le are după anumite meciuri ale lui Dinamo, lucru care s-a repetat şi după succesul ”câinilor cu FC Voluntari. Fostul mare fotbalist şi antrenor i-a luat la ţintă de data aceasta pe Nemec şi pe Sorescu.

Dinu a fost dezamăgit de realizările celor doi. În ciuda faptului că Dinamo a câştigat, atacantul şi mijlocaşul nu au făcut o partidă de un nivel ridicat.  

Jocul a fost oarecum echilibrat cam 30 de minute, după care diferenţa valorică s-a văzut. Pe un fond de câştig fizic şi de coeziune după două luni jumătate de când sunt împreună, pentru că după minutul 30 şi până la final Dinamo a dominat partida.

Este elocvent raportul ocaziilor: dacă în prima repriză a fost 3-1 pentru Voluntari, după pauză a fost 7-2 pentru Dinamo, cu ocazii mari de tot. E adevărat că şi «voluntarii» au avut bara din care puteau face 1-0, dar şi Nemec a dat-o în bară, şi la propriu, tot la 0-0.

Dinamo a apărut mai omogenă, mai puternică fizic, mai judicios aşezată şi, de la mijloc în faţă superioară valoric, cu excepţia Nemec… e degeaba băiatul ăsta… clar că lui Dinamo îi trebuie un vârf de atac. Şi în continuare trebuie gândit jocul de pe benzile terenului. Sorescu n-a contat deloc…”, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.

Dinamo a obţinut, vineri, a doua victorie în actualul sezon din Casa Liga 1, după ce a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Voluntari, în etapa a 11-a. Golurile au fost marcate de Anton '60 şi Borja '67, '87

  • Dinamo: Mejias - Sorescu, Puljic, Ehmann, Isma Lopez - Camara, P. Anton (Bani '90+3), J. Gol, Fabbrini (Achim '88)- Măgureanu (Borja Valle '46), Nemec (Gueye '83). Antrenor: Cosmin Contra
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Grădinaru, Balaur, C. Achim, Al. Vlad - Borţoneanu (Ricardinho '41), De Lucas (Ilie '87), I. Gheorghe - Mailat, Betancor, Lopes (Popa '56). Antrenor: Mihai Teja

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele