Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Corneliu Papură s-a întors la U. Craiova! Marian Copilu a decis să-i încredinţele echipa a doua şi are un obiectiv clar

CS Universitatea Craiova Publicat pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20559617/1/papura.jpg

Numit preşedinte executiv al Universităţii Craiova, Marian Copilu a luat deja o decizie clară, dar în privinţa echipei a doua a oltenilor. Astfel, în Bănie a revenit Corneliu Papură, care se va ocupa de ”satelitul” care activează în Liga a 3-a.

Lucrurile sunt clare, Universitatea Craiova vrea să crească tineri, acesta fiind şi ţelul cu care Corneliu Papură revine la echipă, potrivit Oltenia TV. A discutat cu Mihai Rotaru şi Marian Copilu şi va încerca să formeze câţi mai mulţi tineri de perspectivă pentru prima echipă, în cel mai scurt timp.

Mihai Rotaru a reuşit una dintre cele mai importante mutări de când a devenit patron al Universităţii Craiova: omul de afaceri oltean l-a convins pe Marian Copilu, fostul preşedinte al CFR-ului, să vină în Bănie! Anunţul oficial a fost făcut marţi.

Tot marţi a apărut şi informaţia potrivit căreia Copilu a decis să îl readucă în Bănie pe Corneliu Papură.

După patru titluri de campion cu CFR, Copilu a plecat din Gruia ca urmare a disensiunilor iscate între el şi Neluţu Varga în mandatul lui Şumudică. Preşedintele şi antrenorul au fost daţi afară la finalul lui august, după ratarea calificării în Europa League, în înlocuiţi cu Dan Petrescu şi Bogdan Mara.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri