Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Cortacero a perfectat de unul singur mutarea. S-a dus acasă la el şi l-a convins! ”Mi-am dat acordul”

Dinamo Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19496983/1/cortacero-lx.png

Pablo Cortacero a intermediat personal o mutare. Spaniolul a mers acasă la Cornel Dinu, pentru a-l convinge să rămână în Consiliul de Administraţie al lui Dinamo. Fostul mare fotbalist a acceptat oferta şi va continua la clubul din ”Ştefan cel Mare”.

Pablo Cortacero mi-a cerut să rămân în Consiliul de Administraţie pe care îl va administra el, am semnat hârtia respectivă că sunt de acord să rămân în continuare alături de Dinamo. Nu vreau să defilez, nu am cerut nimic, voi fi alături de administraţia spaniolă, de Pablo Cortacero cu sfaturi, cu experienţa mea mea.

După această discuţie cu Cortacero, cu Cosmin mai discutasem, părerea mea este că noua administraţie spaniolă are capacitatea să facă mult bine la Dinamo, după ce au preluat echipa dintr-un dezastru greu de explicat.

Toată lumea trebuie să aibă răbdare, în special suporterii care au ţinut echipa în viaţă în timpul agoniei lui Negoiţă, pentru că nu se pot face minuni peste noapte. Trebuie să fim conştienţi toţi cei implicaţi în reconstrucţia lui Dinamo că va fi foarte greu până vom duce echipa acolo unde a fost cândva”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Florentin Petre, fost căpitan la Dinamo, atrage atenţia asupra schimbărilor care s-au făcut în această vară, la nivelul lotului de jucători, după ce clubul a fost cumpărat de spanioli. Fosta extremă consideră că mai e nevoie de timp până când cei veniţi recent să se pună la punct cu condiţia fizică şi până când pot ajuta echipă.

Mai mult, Florentin Petre îi dă dreptate lui Cosmin Contra, declarând că mai e nevoie de câteva transferuri în perioada următoare.

Mai trebuie să vină şi unii jucători care să care pianul. Se vede că cei de la Dinamo sunt în continuare în căutări, se vede că lipseşte omogenitatea lotului. La Dinamo, au fost o grămadă de probleme, nu prea te mai aşteaptă nimeni. S-au adus foarte mulţi jucători buni, de calitate, dar se vede că încă nu sunt pregătiţi şi nu au randament maxim. Sunt pe undeva la 50-60% din potenţial fotbaliştii ăştia.

Trebuie să avem răbdare, să avem încredere în ceea ce şi-au adus, doar că nu e foarte mult timp la dispoziţie. Cred că acest grup de jucători va da randament abia din primăvară. Până atunci, se vor chinui un pic. Se vede că jucătorii nou-veniţi nu au ritm de joc, dar, cu siguranţă, îşi vor rezolva problemele. Se vede că sunt fotbalişti!”, a spus Florentin Petre, la GSP.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din Liga I. Arădenii au obţinut prima victoria în actualul sezon al Ligii I.

Ioan Hora a marcat din penalty, în minutul 42, acordat după un fault al lui Puljic asupra lui Ursu.

Dinamo: Mejias - Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez Blanco - Sorescu (Fabbrini '54), Răuţă (Măgureanu '75), Gol, Camara, Borcea (Borja Valle '30)- Nemec

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele