Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Corvinul renaşte şi va avea un stadion pe măsură. ”Se va lua direct proiectul de la Arcul de Triumf”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20445936/1/arcul.jpg

Încă o echipă mare din România va renaşte. Brandul Corvinul Hunedoara a fost cumpărat, contra sumei de 47.000 de euro şi înregistrat la OSIM.

Primăria şi Clubul Sportiv, care evoluează în Liga 3 au reuşit să achite suma necesară şi astfel din sezonul viitor Hunedoara va fi reprezentată de Corvinul, după 17 ani de pauză.

Veştile bune nu se opresc aici pentru fanii echipei. Antrenorul Florin Maxim a dezvăluit că de anul viitor va începe construirea unui stadion nou, cu facilităţi moderne, similar cu ”Arcul de Triumf” din Capitală.

"Am înţeles că proiectul se află la studiul de fezabilitate. Urmează trei luni în care se pot depune contestaţii în privinţa proiectului, după care proiectarea durează între trei şi şase luni. Aşa sunt procedurile în România.

La noi e bine că se va lua direct proiectul de la Arcul de Triumf. Avem deja un stadion făcut după acest model, Arcul de Triumf, iar execuţia va dura un an, un an şi ceva. Stadionul vechi va fi dărâmat complet, nu are fundaţie.

După ce vor începe lucrările putem juca la Simeria, la Deva sau la Orăştie. Mai sunt câteva stadioane cochete în zonă"
, a spus Maxim, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele