Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Coşmar pentru fanii lui Dinamo! Rufo Collado este în România. ”Se va întoarce şi Pablo Cortacero. O să facă declaraţii zilele viitoare în care va explica toată situaţia”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20182014/2/rufo.jpg

Cel mai negru coşmar al dinamoviştilor revine! Rufo Collado, fostul director sportiv al echipei a revenit de câteva zile în România şi a anunţat că în curând va ateriza la Bucureşti şi Pablo Cortacero.

Spaniolul a anunţat că urmează o conferinţă de presă în care se va prezenta situaţia şi va fi anunţat un proiect ambiţios pentru sezonul viitor.

„Da, sunt în Bucureşti. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce şi Pablo Cortacero. O să facă declaraţii zilele viitoare în care va explica toată situaţia. Ne vom întoarce la Dinamo şi vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado pentru Gazeta Sporturilor.

A pierdut din nou în instanţă

Pablo Cortacero a pierdut un nou proces cu Dinamo, ajutată în instanţă de avocaţi ai DDB. Spaniolul pare că nu mai are nicio cale să revină la cârma clubului de unde a fost înlăturat, din pricina faptului că nu a investit niciun leu şi a adus clubul la un pas de colaps.

Motivul respingerii cereri este unul bizar. Spaniolul nu a achitat taxa de timbru, iar avocaţii lui Dinamo au sesizat asta şi au adus la cunoştinţă judecătorului.

„Tip solutie: Anulează cererea

Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de intervenţie, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenţie formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă.

Document: Încheiere finală (dezinvestire)”
este soluţia instanţei, conform portalului just.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele