Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Cosmin Contra a anunţat noi transferuri la Dinamo!

Dinamo Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19485522/1/cosmin-contra-dinamo.jpg

Dinamo a făcut multe transferuri, dar nu se opreşte aici. Cosmin Contra a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că echipa sa se pregăteşte şi de alte mutări. A vorbit cu conducătorii şi s-a ajuns la concluzia că mai este nevoie şi de alţi fotbalişti, pe lângă cei aduşi până acum.

Antrenorul nu a dat prea multe informaţii cu privire la numele sau campionatul de provenineţă al acestora, dar este de aşteptat că mutările să se parafeze în zilele următoare, poate chiar la începutul săptămânii următoare.

Încercăm să îmbinăm jucătorii pe care i-am adus, valoroşi, cu aceşti tineri jucători, din pepiniera proprie, talentaţi, valoroşi, în care noi avem mare încredere. Cred că pe viitor vor fi titulari şi vor ajuta clubul. Până în ultima zi de mercato, cred că mai putem aduce jucători pentru posturile pe care le considerăm deficitare. Încă ne mai uităm la anumite posturi, la anumiţi jucători, care ar putea să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Suntem preocupaţi de toţi jucătorii. Am înţeles de la investitorul spaniol că una dintre bazele proiectului său este academia Dinamo. Atunci este clar că trebuie să avem grijă de toţi jucătorii din această academie, să-i ajutăm să crească, pentru a face pasul către prima echipa, către echipa naţională, către fotbalul de performanţă”, a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.

Dinamo şi-a asigurat seriviciile a patru fotbalişti tineri, care au semnat prelungirea contractelor, până la 30 iunie 2024. Este vorba despre Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu, Marco Ehmann, Geani Creţu şi Mihai Eşanu.

Parafarea noilor înţelegeri s-a făcut în prezenta conducerii spaniole a echipei, care de curând a mărit salariile mai mult fotbalişti, pentru a nu fi tentaţi să plece.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele