Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Cosmin Contra, desfiinţat de unul dintre liderii DDB. ”Unul dintre aceia care a provocat acest dezastru”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19964019/1/contra.jpg

Andrei Gerea, unul din liderii DDB a avut cuvinte extrem de dure pentru fostul tehnician al echipei, Cosmin Contra. Supărarea fostului ministru vine de la faptul că tehnicianul a făcut memoriu, pentru a-şi primi salariile restante.

„Domnul Contra, măi frate, tu eşti unul dintre aceia care a provocat acest dezastru şi tu acuma vrei bani zicând că ai muncit. Păi nu, tu ai provocat acest dezastru şi vrei bani pentru dezastrul pe care l-ai provocat. Asta mi se pare o mizerie şi, în cazul lui, în mod normal, ar trebui să renunţe la aceşti bani, pentru că nu-i merită”, a declarat Andrei Gerea, la ProSport Live.

Se pregăteşte să revină

Cosmin Contra poate prinde unul dintre cele mai importante contracte din cariera de antrenor. Rămas liber după despărţirea de Dinamo, fostul selecţioner al naţionalei României este dorit în Anglia, de Sheffield Wednesday. Asta notează presa din Marea Britanie.

Cosmin Contra se află pe o listă destul de lungă. În cărţi pentru preluarea echipei Sheffield Wednesday se mai află alte patru nume: Henk ten Cate, Pep Clotet, Vladimir Ivic şi Paul Cook.

Cei de la  Sky Sports l-au caracterizat pe Cosmin Contra astfel: ”Antrenorul de 45 de ani care ultima dată a pregătit-o pe Dinamo ar fi interesat să o pregătească pe Sheffield Wednesday, dar proprietarul echipei, Dejphon Chansiri încă nu se grăbeşte pentru că are o listă largă de propuneri”.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele