Ultima oră
Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa” Pancu, pe făraş. Preşedintele clubului i-a trasat un ultimatum. ”Meciurile următoare reprezintă adevărate examene pentru cariera sa”
Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros Viitorul pregăteşte aducerea unui fundaş central, după cedarea lui Ghiţă la Ferencvaros
Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I Horaţiu Feşnic, Horia Mladinovici şi Iulian Dima arbitrează meciurile de marţi din Casa Liga I
Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit” Julian Nagelsamnn a reacţionat, după ce a fost dat ca viitorul antrenor al celor de la Real Madrid. "Cu siguranţă sunt lucruri mai rele de citit”
CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor CFR Cluj nu a încasat o sumă mare din transferul lui Djokovic la Rizespor
România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam România - Croaţia, în primul meci al turneului preolimpic de polo, de la Rotterdam

Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 29 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19633440/1/contra-masca-dinamo.jpg

Cosmin Contra a afirmat că îi aşteaptă pe spaniolii din conducerea lui Dinamo să îl dea afară, dar nu crede că aceştia au tăria de caracter necesară pentru a face acest lucru. ”Guriţă” se gândeşte că ar fi timpul să se dea el la o parte şi nu ştie încă dacă va mai continua pe banca formaţiei din Ştefan cel Mare după 1 decembrie.

”Îi aştept cu drag pe spanioli, aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă. Poate e timpul să mă dau eu la o parte. Nu pot să spun dacă voi mai fi aici şi după 1 decembrie. Momentan, vreau să savurez această victorie. Sunt singur, dar o savurez în linişte şi mă voi bucura de aceste două victorii.

Am trecut prin unele lucruri prin care nu credeam că voi trece. La ce am trăit în ultimele luni, am dreptul să savurez şi eu această victorie timp de 24 de ore.”, a declarat Cosmin Contra pentru GSP.ro.

În plus, tehnicianul a făcut haz de necaz într-un dialog cu Geraldo Alves, fostul său elev din perioada în care a antrenat-o pe Petrolul: ”Poate dai şi tu o cafea, că ăştia nu m-au plătit de 100 de zile.”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele