Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450682/1/contra.jpg
 
Cosmin Contra, 44 de ani, poate fi marea lovitură a spaniolilor după venirea la Dinamo. Fostul fundaş dreapta e un apropiat al lui Pablo Cortacero, cel care s-ar fi lăudat că are, deja, un precontract semnat cu fostul selecţioner.
 
Rămas liber de contract după despărţirea de echipa naţională, Cosmin Contra a declarat, la nivel public, că ar vrea să-şi găsească o echipă în Spania, dar mai multe surse îl indică drept alesul ibericilor pentru noul proiect din Ştefan cel Mare. Contra a fost de la începutul negocierilor alături de Cortacero şi oamenii lui, se înţelege foarte bine cu Cornel Ţălnar şi Dorin Şerdean, viitorul conducător, cu care are afaceri împreună, iar revenirea sa pare din ce în ce mai probabilă.
 
Planul este ca fostul fundaş dreapta să fie numit manager general şi să primească putere deplină în ceea ce priveşte deciziile luate pe partea tehnică: ”Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reuşesc să preiau Dinamo”, ar fi spus Cortacero, joi, la finalul discuţiilor pe care le-a avut la RIN cu Ionuţ Negoiţă, conform fanatik.ro.
 
Şansele ca Gigi Mulţescu să rămână antrenor sunt infime, iar contractul celui poreclit SMURD expiră, oricum, la 15 august. Planul lui Contra este să se folosească de relaţiile pe care le are în fotbalul spaniol şi să încerce să aducă de acolo jucători de valoare, care să-i permită să se bată la tilul de campion în Casa Liga 1.
 
Contra mai e dorit şi de polonezii de la Legia Varşovia, care-l consideră capabil să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele