Ultima oră
Încă un succes românesc la Paris! Ana Bogdan, a patra conaţională calificată în turul II Încă un succes românesc la Paris! Ana Bogdan, a patra conaţională calificată în turul II
Derby-ul se joacă pe Arena Naţională! FCSB - Dinamo, live pe Look Plus joi, de la 21:00 Derby-ul se joacă pe Arena Naţională! FCSB - Dinamo, live pe Look Plus joi, de la 21:00
Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie Fotbal feminin | România - Elveţia se joacă la Mogoşoaia în 27 octombrie
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"

Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Liga I Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450682/1/contra.jpg
 
Cosmin Contra, 44 de ani, poate fi marea lovitură a spaniolilor după venirea la Dinamo. Fostul fundaş dreapta e un apropiat al lui Pablo Cortacero, cel care s-ar fi lăudat că are, deja, un precontract semnat cu fostul selecţioner.
 
Rămas liber de contract după despărţirea de echipa naţională, Cosmin Contra a declarat, la nivel public, că ar vrea să-şi găsească o echipă în Spania, dar mai multe surse îl indică drept alesul ibericilor pentru noul proiect din Ştefan cel Mare. Contra a fost de la începutul negocierilor alături de Cortacero şi oamenii lui, se înţelege foarte bine cu Cornel Ţălnar şi Dorin Şerdean, viitorul conducător, cu care are afaceri împreună, iar revenirea sa pare din ce în ce mai probabilă.
 
Planul este ca fostul fundaş dreapta să fie numit manager general şi să primească putere deplină în ceea ce priveşte deciziile luate pe partea tehnică: ”Am un precontract semnat dinaintea pandemiei cu Cosmin Contra în caz că reuşesc să preiau Dinamo”, ar fi spus Cortacero, joi, la finalul discuţiilor pe care le-a avut la RIN cu Ionuţ Negoiţă, conform fanatik.ro.
 
Şansele ca Gigi Mulţescu să rămână antrenor sunt infime, iar contractul celui poreclit SMURD expiră, oricum, la 15 august. Planul lui Contra este să se folosească de relaţiile pe care le are în fotbalul spaniol şi să încerce să aducă de acolo jucători de valoare, care să-i permită să se bată la tilul de campion în Casa Liga 1.
 
Contra mai e dorit şi de polonezii de la Legia Varşovia, care-l consideră capabil să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele