Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Cosmin Contra revine în fotbal, în calitate de observator tehnic la UEFA

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20008652/1/contra.jpg

Cosmin Contra revine la muncă, după ce s-a despărţit de Dinamo. El a fost numit observator tehnic la UEFA.

Cei de la gsp.ro scriu că fostul selecţioner a asistat deja la două partide, iar ultima oară a fost la meciul dintre FC Barcelona şi PSG, încheiat cu victoria categorică a campioanei Franţei, scor 4-1.

Misiunea lui Contra este de a analiza atent evoluţiile din teren şi a desemna omul meciului, precum şi cei mai buni fotbalişti din fiecare echipă şi de pe fiecare post.

Are de primit bani grei de la Dinamo

Cosmin Contra şi preparatorul fizic spaniol Javi Reyes le pot crea mari probleme fanilor lui Dinamo în încercarea acestora de a strânge banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru sezonul viitor. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare şi colaboratorul său spaniol au de primit aproximativ o optime din suma pe care suporterii-acţionari din Programul DDB sunt nevoiţi să o strângă.

Conform Fanatik.ro, Contra şi Reyes au pe rol un proces la FRF în urma căruia, în caz de câştig, vor primi 100.000 de euro din partea clubului. Dacă decizia FRF va veni până la data de 31 martie, la care Dinamo trebuie să prezinte 830.000 de euro pentru a obţine licenţa, atunci fanii din Ştefan cel Mare vor primi o lovitură importantă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri