Ultima oră
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo

Cosmin Moţi este decis să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon!

Stranieri Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20163320/1/moti.jpg

Fundaşul echipei Ludogoreţ Cosmin Moţi a anunţat, joi, că, în proporţie de 99 la sută, va pune capăt carierei sale de jucător profesionist la finalul acestui sezon.

"M-am decis în proporţie de 99 la sută că mă voi opri în vară. Mi-a ajuns, a fost suficient, a fost frumos tot ce a fost până acum. Sunt discuţii despre lucrul acesta (n.r. - de a prelua o funcţie în clubul bulgar), dar mai e nevoie de timp până se va lua o decizie, până vom vedea ce vom face.

E destul de greu, nu am mai jucat de mult timp, am ajuns la o vârstă la care este destul de greu cu plecatul de acasă, sunt 20 de ani de la primul cantonament şi cred că e suficient. Nu aş vrea să forţez până la 40 de ani. (n.r. - dacă ar vrea să mai joace la Dinamo) Aş vrea, dar mi-ar fi foarte greu şi nu aş vrea să dau cu piciorul la o carieră frumoasă pe care am avut-o pentru încă şase luni, încă un an, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla, poţi să joci bine, poţi să ai nişte greeşli la anumite meciuri şi atunci toate lumea ar uita ce am făcut.

Sunt decis să spun stop şi nu aş vrea să încurc pe nimeni. Am vorbit despre toate posibilităţile, dar antrenor în momentul de faţă nu mă gândesc, pentru că nu am nici măcar şcoala de antrenori terminată, nu vreau să încep să antrenez fără a avea nimic, nici măcar nu sunt antrenor, nu am nici carnetul, nu vorbesc de licenţe. Am vorbit că, în următorii 3-4 ani, cât durează să-mi iau licenţele, nu vreau să mă gândesc la antrenorat.

Mi-aş fi dorit să mai joc, dar din ianuare am jucat foarte, foarte puţin, un meci, două meciuri. Mă duceam la echipa a doua să mai joc pentru mine. Deja m-am obişnuit cu ideea, ştiu ce înseamnă, din februarie nu am mai plecat în cantonamente, la meciuri, am stat mai mult acasă cu familia, nu o să intru în depresie ", a declarat Moţi, la ProX.

El a spus că Dragoş Grigore şi Claudiu Keşeru vor rămâne în continuare la Ludogoreţ.

Moţi, 36 de ani, şi-a început cariera la Universitatea Craiova, a jucat la Dinamo Bucureşti, între 2005 şi 2012, cu o perioadă în care a fost împrumutat la Siena, în 2008, apoi a evoluat la Ludogoreţ. Cu echipa bulgară, la care este din 2012, el a câştigat nouă titluri naţionale consecutive. El are un titlu şi în România, cu Dinamo, în sezonul 2006/2007.

Fostul internaţional de tineret, Cosmin Moţi are 15 selecţii la prima reprezentativă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele