Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Cosmin Moţi se va retrage la finele sezonului, după ce a luat încă un titlu cu Ludodgorets

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20160097/1/moti.jpg

La 36 de ani, Cosmin Moţi e gata să ia cea mai grea decizie din viaţa unui fotbalist, iar presa din Bulgaria anunţă că fundaşul român al lui Ludogorets se va retrage din cariera de fotbalist profesionist la finalul acestui sezon.

Moţi joacă de nouă ani în Bulgaria şi se identifică cu istoria recentă a lui Ludogoreţ, dar stagiunea 2020/2021 nu e nici pe departe cea mai bună pentru român. Fundaşul central a prins doar 16 meciuri în toate competiţiile, iar antrenorul Valdas Dambrauskas nu l-a mai inclus în planurile sale din luna martie, când îl lua în lot pentru un meci de Cupă.
 
Astfel, nemulţumit de faptul că nu mai e vioara întâi în defensiva lui Ludogoreţ, Moţi ar fi luat decizia de a se retrage la finalul acestei stagiuni. Potrivit bulgarilor de la Tema Sport, fostul dinamovist va rămâne în cadrul clubului, urmând să primească o funcţie de conducere.
 
  • 299 de meciuri şi 37 de goluri a strâns Cosmin Moţi în tricoul celor de la Ludogoreţ, în nouă ani.
  • Fotbalistul născut la Reşita are 15 prezenţe în tricoul României

Ludodgorets, la al zecelea titlu consecutiv

Ludogoreţ Razgrad a câştigat al 10-lea titlu consecutiv în Bulgaria, un record, după victoria cu Beroe Stara Zagora, scor 3-1, în prima etapă a play-off-ului. Atacantul Claudiu Keşeru a înscris un gol.

Cu patru etape rămase de disputat, Ludogoreţ are 67 de puncte, 14 peste ŢSKA Sofia, echipa de pe locul 2, şi 15 puncte peste Lokomotiv Plovdiv, echipa de pe locul 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele