Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cosmin Olăroiu a prefaţat meciul Dinamo - FCSB, de joi. Ce crede antrenorul că se va întâmpla

Cupa României Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19400142/1/fcsb-dinamo.jpg

Cosmin Olăroiu nu vede o favorită clară în partida din Cupa României, de joi, dintre Dinamo şi FCSB. A fost la multe din ultimele confruntări dintre cele două şi a observat că echipa din ”Ştefan cel Mare” se mobilizează foarte bine în astfel de meciuri, deşi nu porneşte cu prima şansă. Aşa consideră şi acum, că FCSB e favorită, dar că Dinamo poate să facă surpriza.

  • Dinamo – FCSB e joi, de la 20:00, pe LOOK PLUS.

”Dinamo e un club cu o tradiţie foarte mare, un club puternic şi trebuie să revină acolo unde îi e locul. Am fost la un derby FCSB – Dinamo, la ultimul din campionat şi Dinamo a câştigat, deşi FCSB era favorită pe hârtie. Se mobilizează la derby-uri şi diferenţa teoretică dispare.

În general, echipele mai puternice sunt favorite în două meciuri pentru că au două şanse, fiind o echipă mai experimentată, mai puternică, mai valoroasă, ştie să-şi valorifice avantajul acesta. Pentru outsideri, e mai bine un meci, există o şansă mai mare pentru ei”, a spus Olăroiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele