Ultima oră
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"
AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia AC Torino şi Cagliari, pe urmele mijlocaşului român de la tineret. Caracterizarea făcută de presa din Italia
Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!" Vedeta Realului care-i întoarce spatele lui Zidane."Zizou", sincer: "Sunt lucruri care ne îngrijorează!"
Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei Ansu Fati, în istorie. A marcat golul 9.000 al Barcelonei

Cosmin Olăroiu a prefaţat meciul Dinamo - FCSB, de joi. Ce crede antrenorul că se va întâmpla

Cupa României Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19400142/1/fcsb-dinamo.jpg

Cosmin Olăroiu nu vede o favorită clară în partida din Cupa României, de joi, dintre Dinamo şi FCSB. A fost la multe din ultimele confruntări dintre cele două şi a observat că echipa din ”Ştefan cel Mare” se mobilizează foarte bine în astfel de meciuri, deşi nu porneşte cu prima şansă. Aşa consideră şi acum, că FCSB e favorită, dar că Dinamo poate să facă surpriza.

  • Dinamo – FCSB e joi, de la 20:00, pe LOOK PLUS.

”Dinamo e un club cu o tradiţie foarte mare, un club puternic şi trebuie să revină acolo unde îi e locul. Am fost la un derby FCSB – Dinamo, la ultimul din campionat şi Dinamo a câştigat, deşi FCSB era favorită pe hârtie. Se mobilizează la derby-uri şi diferenţa teoretică dispare.

În general, echipele mai puternice sunt favorite în două meciuri pentru că au două şanse, fiind o echipă mai experimentată, mai puternică, mai valoroasă, ştie să-şi valorifice avantajul acesta. Pentru outsideri, e mai bine un meci, există o şansă mai mare pentru ei”, a spus Olăroiu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele