Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Cosmin Olăroiu, dorit şi de un club din Emiratele Arabe Unite

Stranieri Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20443282/1/cosmin-olaroiu.jpg


Cosmin Olăroiu (52 de ani) nu duce lipsă de oferte din Zona Golfului. Aflat permanent pe lista posibililor selecţioneri ai României, Oli e dorit şi de un club din Emiratele Arabe Unite, după ce a intrat pe lista Federaţiei din această ţară pentru rolul de antrenor al primei reprezentative.
 
În timp ce negocierile pentru preluarea postului de selecţioner au intrat în impas, ziariştii din Emirate anunţă că Olăroiu a dat startul discuţiilor cu şeicii lui Sharjah, club aflat pe locul al cincilea în clasamentul din Emirate, acolo unde ar urma să-l înlocuiască pe Abdulaziz Al Yassi. Olăroiu e liber de contract încă din luna februarie, când s-a despărţit de Jiangsu Suning din postura de proaspăt campion al Chinei.

Olăroiu, între Sharjah şi naţionala Emiratelor Arabe Unite

Fost antrenor în Emirate la Al-Ain (2011-2013), Al-Ahli Dubai (2013-2017) şi Shabab Dubai (iulie - decembrie 2017), cucerind câte două titluri cu Al Ain şi Al-Ahli Dubai, Olăroiu a ezitat să revină în antrenorat din cauza litigiului pe care-l are cu chinezii de la Jiangsu Suning, iar presa din Zona Golfului notează că negocierile dintre el şi şefii fotbalului din Emirate sunt îngreunate de două aspecte. În primul rând, Olăroiu vrea un salariu mare, apropiat de ce primea în China, dar şi un contract pe cel puţin trei ani, considerând că aceasta este perioada de timp în care-şi poate pune în valoare ideile la naţionala arabă.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele