Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Costel Enache scapă neînvins din meciul cu Chiajna, dar nu este prea mulţumit. ”Sunt multe de pus la punct, dar sunt încrezător”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19516499/1/ena.jpg

Prima partidă a etapei cu numărul VIII din Liga 2 s-a terminat cu o remiză. Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna au făcut 1-1, un rezultat care nu ajută niciuna dintre formaţii în lupta lor la promovare.

Costel Enache a declarat la flash-interviu că încă mai sunt multe de pus la punct în cadrul echipei, dar lotul este echilibrat şi îi este greu să se decidă în privinţa unui prim 11.

”Sunt multe de pus la punct, dar sunt încrezător.  Meritul este al jucătorilor, şi am spus asta de mai multe ori. Avem un lot echilibrat, iar eu sunt în situaţia în care îmi este greu să fac primul 11. Ştiu că orice jucător care intră pe teren poate aduce un plus pentru echipă sau poate fi decisiv. Lucrurile trebuie văzute într-un cadru mult mai larg, un ne putem raporta la un rezultat. Şi eu vreau să câştigăm meci de meci, dar toată lumea luptă, echipele de liga a doua sunt foarte echilibrate. Sunt multe cluburi bine organizate, iar noi suntem unul dintre ele. Prefer să văd partea plină a paharului, pentru că poate jucătorii mei văd interviurile mele sau le citesc. Şi vreau să rămână cu un mesaj pozitiv. Nu vreau să ne ascundem, dar eu cred că suntem pe un drum bun” a declarat Enache, care nu are nicio înfrângere de când a preluat banca tehnică a ardelenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele