Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Costel Gâlcă a recunoscut negocierile avansate cu CFR Cluj. Clauza care a împiedicat venirea antrenorului în Gruia, înaintea lui Şumudică

Liga I Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20439612/1/gal-3.jpg


Costel Gâlcă (49 de ani) a dezvăluit că nu a ajuns antrenorul celor de la CFR Cluj pentru că patronul Neluţu Varga nu i-a acceptat clauza de reziliere în valoare de un milion de euro, cu 600.000 de euro mai mult decât cea pe care o are Dan Petrescu în actualul contract.
 
În luna mai, CFR s-a despărţit de Edward Iordănescu, antrenorul care i-a adus al patrulea titlu de campioană în Casa Liga 1, şi, înainte de a-l alege pe Marius Şumudică, board-ul ardelenilor a negociat intens cu Costel Gâlcă. Liber de contract după despărţirea de la Vejle, Gâlcă a luat în serios revenirea în România, dar a vrut să se pună la adăpost şi a cerut introducerea în contract a unei clauze de reziliere în valoare de un milion de euro. 
 
Patronul Neluţu Varga a refuzat imediat, apoi s-a orientat spre Marius Şumudică, cel care, până la urmă, a plecat de la Cluj cu aproximativ 350.000 de euro drept despăgubiri pentru demitere. Prin comparaţie, Dan Petrescu are o clauză în valoare de 400.000 de euro:
 
"Am negociat şi cu CFR Cluj, la sfârşitul lunii mai. Nu a fost să fie să ajungem la o înţelegere. Cu Sepsi negocierea a fost mult mai scurtă. Era clauza de reziliere care este foarte mare, dar eu voiam să-mi asigur continuitatea şi munca la echipă. Era peste a lui Dan Petrescu de 400.000. Era un milion de euro. Voiam să am continuitate. Munca antrenorului nu se vede imediat", a dezvăluit câştigătorul triplei cu FCSB, vineri, pentru PlaySport.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele