Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Costel Gâlcă exclude posibila preluare a echipei naţionale! ”Vreau să antrenez zi de zi”

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20479586/1/dsc6351.jpg

Costel Gâlcă e şi el un antrenor aflat în vederile echipei naţionale, dar care exclude o posibilă preluare a primei noastre reprezentative. Antrenorul a afirmat că nu se gândeşte la o astfel de aventură, dorind să fie angrenat în fenomen zi de zi, să preia o nouă echipă de club.

E o veste cum nu se poate mai proastă pentru FRF, în condiţiile în care nici Gică Hagi, nici Răzvan Lucescu nu pot veni la naţională, după ce s-au purtat anumite negocieri cu ei.

Eu deocamdată vreau să antrenez zi de zi. La acest lucru mă gândesc, nu la naţională. Deocamdată nu negociez cu nicio echipă, dar vreau să fiu antrenor la un club, nu la echipa naţională, chiar dacă se spune că naţionala nu se refuză”, a afirmat Costel Gâlcă pentru Fanatik.

Gâlcă a fost aproape de CFR Cluj

Costel Gâlcă (49 de ani) a dezvăluit că nu a ajuns antrenorul celor de la CFR Cluj pentru că patronul Neluţu Varga nu i-a acceptat clauza de reziliere în valoare de un milion de euro, cu 600.000 de euro mai mult decât cea pe care o are Dan Petrescu în actualul contract.

În luna mai, CFR s-a despărţit de Edward Iordănescu, antrenorul care i-a adus al patrulea titlu de campioană în Casa Liga 1, şi, înainte de a-l alege pe Marius Şumudică, board-ul ardelenilor a negociat intens cu Costel Gâlcă. Liber de contract după despărţirea de la Vejle, Gâlcă a luat în serios revenirea în România, dar a vrut să se pună la adăpost şi a cerut introducerea în contract a unei clauze de reziliere în valoare de un milion de euro. 

Patronul Neluţu Varga a refuzat imediat, apoi s-a orientat spre Marius Şumudică, cel care, până la urmă, a plecat de la Cluj cu aproximativ 350.000 de euro drept despăgubiri pentru demitere. Prin comparaţie, Dan Petrescu are o clauză în valoare de 400.000 de euro:

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri