Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Costel Gâlcă nu reuşeşte să redreseze Vejle. Danezii, într-o situaţie complicată după un început senzaţional de campionat

Stranieri Publicat pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20023172/1/dsc6351.jpg

Gostel Gâlcă a avut un început extraordinar de sezon cu Vejle, pe care a promovat-o la finalul stagiunii trecute în prima ligă din Danemarca. Însă, apoi a urmat o decădere a echipei, care se prelungeşte, şi care a dus-o pe ultimele locuri în clasament. În cea mai recentă etapă, Vejle nu a reuşit să câştige. În runda a 18-a a făcut 0-0 cu Horsens, penultima clasată.

Formaţia lui Gâlcă a strâns în acest an doar o victorie în şase meciuri. În ultima parte a anului trecut, a avut o situaţie şi mai proastă, de patru înfrângeri la rând. Acum, Vejle e pe 9 din 12 echipe, cu 21 de puncte după 18 meciuri. Sistemul din Danemarca e ca acela din Casa Liga 1, play-off – play-out. Primele 6 merg în grupa pentru campionat, iar acum Gâlcă şi Velje sunt la trei puncte de poziţia a 6-a.

Formaţia românului mai are în sezonul regulat patru meciuri. Este angrenată şi în Cupa Danemarcei, unde se află în faza sferturilor de finală. Acolo o întâlneşte pe Randers, iar în tur a fost 0-0.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele