Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Costel Gâlcă vrea să continue la Vejle: "E prioritatea mea!"

Stranieri Publicat pe 10 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20175476/1/gal.jpg


Costel Gâlcă a reuşit să o salveze pe Vejle de la retrogradarea ân eşalonul secund din Danemarca, iar la finalul meciului cu Sonderjyske, câştigat cu 4-1, a avut un mesaj pentru conducerea clubului.
 
Contractul lui Gâlcă expiră în această vară, iar şefii lui Vejle nu s-au grăbit să-i facă o propunere de prelungire. Mulţumit de condiţiile pe care le are în Danemarca, fostul mijlocaş central al naţionalei României şi-ar dori să mai continue cel puţin un sezon, iar zilele viitoare se pune la masa discuţiilor:
 
"Victoria a fost importantă pentru a ne ajuta să continuăm seria bună pe care o aveam. Acum trebuie să mergem înainte şi să rămânem concentraţi asupra meciurilor rămase.
 
Avem condiţii bune aici, jucători buni şi ar fi bine pentru mine şi pentru club să există stabilitate pe termen lung. E posibil să fiu aici şi în sezonul viitor, Vejle e prioritatea mea. Poate vor exista câteva clarificări în următoarele zile", a declarat Gâlcă, în presa din Danemarca.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele