Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

Coutinho a semnat. Unde va evolua fotbalistul brazilian

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19395390/1/cou.jpg

Philippe Coutinho (28 de ani) a semnat un acord cu Bayern Munchen, club la care evoluează şi în prezent, fiind împrumutat de la FC Barcelona. Sky Sports Germania anunţă că noul acord este valabil doar până la finalul sezonului actual de Champions League, unde bavarezii speră să triumfe.

De asemenea, cei de la El Mundo Deportivo au anunţat că şansele ca brazilianul în vârstă de 27 de ani să rămână la Bayern Munchen sunt destul de mici, din toamnă. Deocamdată nu se cunoaşte o posibilă destinaţie. Coutinho a evoluat în 22 de partide în acest sezon pentru bavarezi în campionat şi a marcat de 8 ori, de asemenea are cifre bune şi în actuala stagiune de Champions League, unde a bifat 7 partide şi a marcat un gol.

Coutinho a fost împrumutat la începutul acestui an de Barcelona la Bayern, pentru suma de 8 milioane de euro. Clubul catalan a plătit celor de la Liverpool o sumă record, 145 milioane de euro, în 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele