Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

Coutinho este scos la vânzare în Premier League. Suma de transfer ar putea merge către transferul lui Lautaro Martinez

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19421173/1/philippe-coutinho.jpg

FC Barcelona caută soluţii de finanţare pentru transferul lui Lautaro Martinez, de la Inter Milano. Clubul catalan în acest moment nu are o sumă mare disponibilă din buget, datorită pandemiei care a afectat serios finanţele.

Soluţia ar fi transferul lui Coutinho. De brazilian s-au interesat cei de la Arsenal şi Newcastle, dar deocamdată presa internaţională nu a dat mai multe detalii despre un eventual transfer. Totuşi este foarte greu de crezut că se va putea obţine suma cu care a fost achiziţionat Coutinho, mai ales după sezon modest pe care l-a avut în Bundesliga.

Coutinho a fost împrumutat la începutul acestui an de Barcelona la Bayern, pentru suma de 8 milioane de euro. Clubul catalan a plătit celor de la Liverpool o sumă record, 145 milioane de euro, în 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele