Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

COVID-19 loveşte şi în baschet! Debutul Ligii Naţionale a fost amânat

Baschet Publicat pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19560309/1/bballcourt.jpg

Debutul Ligii Naţionale de baschet masculin, programat cu turneul din 30 octombrie – 2 noiembrie, a fost amânat pentru o dată ulterioară, din cauza focarelor Covid-19 înregistrate la majoritatea echipelor, a anunţat, miercuri, FR Baschet.

Decizia a fost luată în şedinţa Consiliului Director al forului din aceeaşi zi.

FR Baschet a mai precizat că ”modificările care vor fi aduse calendarului Cupei României şi al Ligii Naţionale vor fi anunţate cât mai curând”.

Numeroasele focare de Covid-19 din loturile echipelor au dus recent şi la amânarea primelor turnee din Cupa României.

De asemenea, la feminin, competiţia similară a fost amânată cu o săptămână, urmând să aibă loc între 2-4 noiembrie, înaintea reunirii echipei naţionale.

În toate cele patru competiţii interne (masculin şi feminin, Cupa României şi Liga Naţională) devin obligatorii două testări cu rezultate negative, prima cu şapte zile înaintea intrării în turnee, iar a doua cu 48 de ore înainte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele