Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

COVID-19 provoacă emoţii la Craiova: fotbalistul depistat pozitiv şi izolat înainea meciului cu FC Botoşani. Ce se întâmplă cu Bancu, Baiaram şi Cicâldău

Superliga Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19622231/1/papura.jpg


Universitatea Craiova continuă să se lovească de probleme cauzate de COVID-19: Laurenţiu Popescu, portarul de rezervă, s-a infectat şi a fost izolat, în timp ce Bancu şi Baiaram au în continuare rezultate pozitive la testele PCR. Singura veste bună e că Alex Cicâldău a ieşit negativ şi se află la antrenamentele noului antrenor Corneliu Papură.
 
COVID-19 transformă Casa Liga 1 într-o adevărată loterie la nivelul loturilor, iar Popescu, pe care Papură avea de gând să-l folosească săptămâna viitoare în Cupă, cu Progresul Spartac, ratează şansa de a bifa primul meci al sezonului pentru olteni. Depistat pozitiv, a fost trimis în izolare pentru a nu lua contact cu restul colegilor şi a răspândi virusul.

Două reci, una caldă pentru Papură

Înaintea meciului cu FC Botoşani (sâmbătă, 19:30, live pe Look Sport+), echipă lovită de asemenea de un focat de COVID-19, Corneliu Papură a aflat că nu se va putea baza pe cei doi jucători importanţi din banda stângă, căpitanul Bancu şi under-ul Baiaram ieşind în continuare pozitivi la testele PCR pentru detectarea infecţiei cu coronavirus.
 
Cu Nistor obosit după acţiunile echipei naţionale, pentru care a jucat şi cu Belarus, şi cu Irlanda de Nord, Papură are totuşi avantajul de a-l fi recuperat pe Alexandru Cicâldău. Liderul juveţilor a reuşit performanţa de a se fi recuperat la doar şase zile de la momentul infectării şi va putea fi pe teren la meciul cu echipa antrenată de Marius Croitoru.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele