Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

COVID-19 "triază" jucătorii Romei: Dzeko, şanse infime să joace la Cluj!

Europa League Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19623503/1/roma.jpg

 
COVID-19 continuă să "trieze" jucătorii de la AS Roma, iar jurnaliştii italieni au anunţat, vineri dimineaţă, că vedeta Edin Dzeko are un nou test PCR pozitiv, va rata meciul cu Parma, din weekend, şi are şanse mici să înfrunte CFR-ul în partida de joi, din etapa a patra a grupelor Europa League, programată de la 22:00, live pe Look Sport+.
 
Atacantul bosniac se luptă de mai multă vreme cu infecţia provocată de noul coronavirus şi nu a reuşit nici acum să scape. Are un nou test PCR pozitiv, făcut joi, şi nu se va afla pe teren la meciul cu Parma, programat duminică, în Serie A. Dzeko, pe care Fonseca nu l-a folosit nici în meciul tur cu CFR, câştigat de romani cu 5-0, are şanse mici să vină la Cluj, chiar dacă următorul test PCR va fi negativ, mai ales că are în spate o perioadă mare de inactivitate şi Fonseca nu are timp să-l reintegreze în angrenajul echipei.
 
De altfel, săptămîâna trecută AS Roma s-a mai lovit de alte probleme asemănătoare: fundaşii Davide Santon şi Federico Fazio şi mijlocaşul Lorenzo Pellegrino fiind şi ei afectaţi de virus. Dacă în cazul lui Santon nu sunt mari probleme, el aflându-se în procesul de recuperare după o accidentare şi neintrând în contact cu grupul, Fazio a fost pe bancă la meciul jucat de romani cu Genoa. În schimb, Pellegrini a scris pe reţelele sociale că nu are simptome, dar că s-a autoizolat pentru a nu-şi pune în pericol colegii.
 
La capitolul accidentări, AS Roma l-a pierdut pe Spinazzola, folosit titular de Fonseca în banda stângă la meciul cu CFR Cluj de pe Olimpico (5-0). Fundaşul lateral are probleme la aductori şi va sta departe de teren aproximativ trei săptămâni, având şanse minime să prindă meciul retur cu campioana României, programat în Gruia pe 26 noiembrie, de la ora 22:00.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele