Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

Covid continuă să pună probleme celor de la FCSB. Încă un jucător a fost depistat pozitiv

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19628396/1/c3.jpg

Dragoş Nedelcu (23 de ani) este foarte aproape de momentul revenirii pe teren. Fotbalistul stă departe de teren de mai bine de 5 luni, după ce a suferit o accidentare gravă, la ligamente, în luna iunie, la un meci cu CFR Cluj.

Mijlocaşul a s-a infectat cu Covid şi a fost izolat la baza din Berceni, informează gsp.ro, chiar înainte să revină la forma fizică optimă pentru a juca pentru trupa lui Toni Petrea.

Revine Filip

Cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului, Filip s-a accidentat grav în iunie, la meciul cu Gaz Metan Mediaş, şi nu credea că va reveni mai repede de 2021 la recuperare. Totul a decurs ceva mai bine, iar optarul e aşteptat să dea o mână de ajutor în linia mediană roş-albastră, de luna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele