Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Crăciunul vine cu o veste minunată în Formula 1! A fost externat Frank Williams

Formula 1 Publicat pe 24 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19827980/1/frank-williams-fb.jpg

Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 care-i poartă numele, a fost externat, informează autosport.com.

"Suntem încântaţi să anunţăm că Sir Frank a fost externat din spital şi că acum este în recuperare acasă. Familia Williams doreşte să mulţumească tuturor pentru sprijinul acordat în acest moment dificil şi să le dorească tuturor un Crăciun fericit şi un An Nou fericit.”, se arată într-un comunicat al echipei Williams.

Frank Williams, în vârstă de 78 de ani, a fost spitalizat, în urmă cu aproape două săptămâni, în stare stabilă, fără să fie făcut public motivul internării.

"Sir Frank Williams a fost internat recent în spital, unde se află în prezent într-o stare stabilă. Starea medicală a lui Frank este o chestiune privată şi, prin urmare, familia nu va oferi alte detalii în acest moment. Vă cerem să respectaţi confidenţialitatea familiei.", se arăta într-un comunicat al familiei Williams.

Frank Williams a fondat echipa în 1966 şi a înscris-o în categoriile junior ale curselor de monoposturi. Williams a devenit constructor în Formula 1 în 1977 şi a câştigat primul Grand Prix la Silverstone, în 1979.

Frank Williams a suferit răni grave într-un accident rutier produs în Franţa, în 1986, în urma căruia a rămas cvadriplegic.

Dar el a continuat să conducă echipa în ciuda dizabilităţilor sale şi, alături de co-fondatorul Patrick Head, Williams a devenit o echipă puternică la sfârşitul anilor 1980 şi de-a lungul anilor '90. Pentru activitatea lui în sportul cu motor, Williams a fost făcut cavaler, în 1999.

Williams şi-a încheiat asocierea cu echipa care îi poartă numele în septembrie, imediat după achiziţia team-ului de la Grove de către Dorilton Capital.

Sub conducerea lui Frank, Williams F1 a câştigat şapte tiluri mondiale la piloţi şi nouă la constructori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele