Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

Craiova a reluat antrenamentele de grup începând de azi, dar nu oricum. În ce condiţii se pregătesc fotbaliştii

Superliga Publicat pe 13 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19332974/2/craiova.jpg

Universitatea Craiova reia antrenamentele de grup, dar prin video-conferinţă. Oltenii nu se pot întoarce pe teren, iar stafful a luat această hotărâre. Fotbaliştii se pregătesc cu ajutorul preparatorului fizic Cornel Blejan.

Clubul Universitatea Craiova a stabilit ca începând de luni, 13 aprilie 2020, să fie reluate pregătirile în cadrul video-conferinţelor cu tot lotul alb-albastru. Antrenamentele de la distanţă vor fi conduse de către preparatorul fizic Cornel Blejan”, au anunţat cei de la Universitatea Craiova.

”Intrăm în a cincea săptămână de izolare şi vom face antrenamente live. Vom face adaptare anatomică. Ne vom conecta toţi la o reţea, vom fi aproape de ce înseamnă antrenament dirijat. Vom face 5 antrenamente pe săptămână, 3 cu mine, 2 individual.

În prima parte a pregătirii ai nevoie de 4-6 săptămâni pentru a pregăti muşchii, tendoanele, ligamentele, pentru a susţine un efort de intensitate maximă, altfel apare un mare risc de accidentare”, a declarat Blejan la Oltenia TV.

Echipa din Bănie poate anunţa prima despărţire. Mirko Pigliacelli (26 de ani) vrea să plece de la Universitatea Craiova! Portarul a declarat în presa din Italia că vrea să părăsească România şi să revină în ţara natală. Din precizările fotbalistului se înţelege faptul că nu se mai simte foarte bine, aşa cum a fost în primul sezon.

În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian”, a dezvăluit Pigliacelli pentru postul de radio din Peninsulă, TMW. Oltenii au declarat, prin directorul de imagine Gică Craioveanu, că Mirko Pigliacelli (26 de ani) ar putea pleca în vară. Relaţia dintre jucător şi stafful tehnic nu este una bună, astfel că antrenorul Corneliu Papură decide dacă mai are nevoi de el sau nu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele