Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Craiova e lider cu maximum de puncte, dar Bergodi nu e pe deplin mulţumit: "Voi vorbi cu băieţii". Remarcatul italianului şi în ce stare se află Andrei Ivan

CS Universitatea Craiova Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), FC Argeş şi a ajuns la cinci victorii din tot atâtea posibile în noua ediţie a Ligii 1. Cu toate acestea, antrenorul liderului, Cristiano Bergodi, nu este pe deplin mulţumit.

"Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulţumit. Prima repriză am jucat bine, dar a doua am suferit. Am stat cu frica de a nu lua gol în ultimele minute. Nu trebuie să facem aşa. Vom vorbi cu băieţii. Mi-a plăcut prima repriză, a doua, nu.

Trebuia să închidem meciul. Dacă nu închizi meciul, se poate întâmpla orice. Nu am fost aşa agresivi (n.r. - la faza golului primit). Aşa am văzut. Dar eram departe şi erau jucători în faţa mea. Vom revedea meciul şi vom vedea", a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului.

Cât despre accidentarea lui Andrei Ivan: "A avut nişte probleme şi l-am schimbat. Dar nu cred că este cine ştie ce".

În final, Cristiano Bergodi a ţinut să remarce evoluţiile lui Elvir Koljic din acest start de sezon. Atacantul bosniac a marcat şi cu FC Argeş şi a ajuns la şase goluri în primele cinci runde.

"E un jucător extraordinar (n.r. - Elvir Koljic). Poate fi un an important pentru el. A început campionatul într-o manieră extraordinară", a spus Bergodi.

FC Argeş – Universitatea Craiova, scor 1-2, în Liga I

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘9 şi Koljic ’15. Pentru FC Argeş a înscris Honciu ’88.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri