Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

Craiova, la primul transfer după numirea lui Bergodi. Aduce un mijlocaş din Belgia

Superliga Publicat pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19374643/1/craiova.jpg

Universitatea Craiova face primul transfer după ce l-a instalat pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi. Mijlocaşul Vladimir Screciu (20 de ani) se va întoarce în Bănie după o experienţă ratată în Belgia, la Genk. A evoluat foarte puţin, iar acum Craiova ar fi ajuns la un acord cu belgienii pentru transfer, anunţă sport.ro.

Screciu a ajuns la Genk în 2018, când a fost cedat de Universitatea Craiova pentru două milioane de euro. Din păcate, nu a reuşit să convingă şi se vede nevoit să se întoarcă în România. Fotbalistul îşi arăta disponibiltatea să revină la Craiova de luna trecută. ”Sunt disperat să joc! Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet”, a declarat în luna aprilie Vladimir Screciu.

Oltenii pot vinde şi un jucător important în vară. Universitatea Craiova poate rămâne fără Valentin Mihăilă din vară, dar se poate alege cu o sumă foarte mare de bani! Oltenii au ofertă clară, se pare, de la un club din Spania. Deocamdată nu se ştie care este stadiul negocierilor, dar interesul este unul real, anunţă Antena Sport.

Asta după ce Craiova preciza, prin Sorin Cârţu, că e greu de crezut că Mihăilă va mai pleca din cauza pandemiei, deşi a trezit interesul mai multor echipe de top din Europa. Sau cel puţin importante. Transferul în La Liga ar fi cu adevărat un pas mare în carieră. Pe hârtie lucrurile ar arăta foarte bine, dar nu puţini au fost tinerii fotbalişti români care au plecat în afară şi nu au reuşit să se impună. Exemplele sunt nenumărate, dar Mihăilă ar putea schimba situaţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele