Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Craiova pregăteşte transferul unui fotbalist de naţională, cotat la 1.6 milioane de euro

Superliga Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19379586/1/craiova-2.jpg

Universitatea Craiova face strategia pentru sezonul următor şi speră să aducă la echipă mai mulţi fotbalişti care să crească valoarea lotului. Oltenii au în plan, potrivit presei din din Bulgaria, aducerea lui Kristiyan Malinov (26 de ani), mijlocaş aflat sub contract cu CSKA Sofia.

Malinov are pare de un sezon destul de bun în Bulgaria. A evoluat în 26 de meciuri, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. De altfel, el este un obişnuit al lotului naţionalei Bulgariei. Are la activ 13 meciuri şi jucat în toate ultimele 7 confruntări ale selecţionatei sale.

  • Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro

Însă, Universitatea Craiova îşi face şi lista plecărilor şi poate rămâne fără Valentin Mihăilă din vară. Oltenii au ofertă clară, se pare, de la un club din Spania. Deocamdată nu se ştie care este stadiul negocierilor, dar interesul este unul real. Asta după ce Craiova preciza, prin Sorin Cârţu, că e greu de crezut că Mihăilă va mai pleca din cauza pandemiei, deşi a trezit interesul mai multor echipe de top din Europa. Sau cel puţin importante. Transferul în La Liga ar fi cu adevărat un pas mare în carieră.

Pe hârtie lucrurile ar arăta foarte bine, dar nu puţini au fost tinerii fotbalişti români care au plecat în afară şi nu au reuşit să se impună. Exemplele sunt nenumărate, dar Mihăilă ar putea schimba situaţia.

La numai 20 de ani, Valentin Mihăilă a devenit un mijlocaş de top în Liga 1. În acest sezon are pentru olteni, în toate competiţiie, 25 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive. Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele