Ultima oră
Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei
S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele” S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele”
O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă" O nouă opţiune pentru Viitorul. Jucătorul care se va prezenta la antrenamentele conduse de Hagi: "Se vede cu ochiul liber că e în formă"

Craiova s-a mai despărţit de un jucător! Contractul a fost reziliat

Liga I Publicat pe 5 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19382564/1/craiova.jpg

Florin Gardoş şi Universitatea Craiova ar fi ajuns la un acord, cu privire la rezilierea contractului. Conform 3minute.net, înţelegerea era scadentă în vara acestui an, dar cele două părţi au ajuns la un acord, cu privire la încetarea colaborării încă de pe acum. Gardoş nu mai era de ceva vreme o variantă pentru postul de titular la gruparea olteană, iar acum, în cele 8 etape rămase din play-off, Craiova va mai sta doar în trei fundaşi centrali Acka, Bălaşa şi Cosici.

Universitatea Craiova îşi face lista plecărilor în continuare şi poate rămâne şi fără Valentin Mihăilă din vară. Oltenii au ofertă clară, se pare, de la un club din Spania. Deocamdată nu se ştie care este stadiul negocierilor, dar interesul este unul real. Asta după ce Craiova preciza, prin Sorin Cârţu, că e greu de crezut că Mihăilă va mai pleca din cauza pandemiei, deşi a trezit interesul mai multor echipe de top din Europa. Sau cel puţin importante. Transferul în La Liga ar fi cu adevărat un pas mare în carieră.

Pe hârtie lucrurile ar arăta foarte bine, dar nu puţini au fost tinerii fotbalişti români care au plecat în afară şi nu au reuşit să se impună. Exemplele sunt nenumărate, dar Mihăilă ar putea schimba situaţia. Astfel, Craiova poate rămâne fără un al doilea jucător la echipă, astfel că este de aşteptat ca în locul lor să fie aduşi alţi jucători, care să ofere un plus valoare echipei.

În vârstă de 31 de ani, Florin Gardoş a venit la Craiova în 2018, după experienţa Southampton. În acest sezon are un singur meci pentru olteni, jucat în preliminariile Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele