Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Craiova se poate alege cu 12 milioane de euro de pe urma transferului. Opiniile unui apropiat al oltenilor despre ultimele zvonuri

Superliga Publicat pe 28 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19374994/2/craiova-2.jpg

Silviu Bogdan, fost coordonator al Centrului de Copii şi Juniori Universitatea Craiova, este sigur că Valentin Mihăilă va aduce în conturile oltenilor milioane bune de euro. Tânărul de 20 de ani a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, iar oltenii s-ar putea alege cu 12 milioane de euro.

Doar dacă Mihăilă mai rămâne un sezon la Craiova, spune Bogdan. Dacă îi vor da drumul în vară, conducătorii oltenilor vor scoate până în 10 milioane de euro.  ”Cred că va veni o ofertă. Cluburile mari, când vor un jucător, nu se mai uită la bani. Eu cred că Mihăilă va avea o ofertă de peste 10 milioane de euro. În acest moment poate pleca pe 7-8 milioane de euro, dar dacă va mai rămâne un an la Craiova va valora mai mult.

În cazul în care Coman se va vinde pe 10 milioane de euro, Mihăilă va pleca pentru 12 milioane de euro!”, a declarat Silviu Bogdan la Pro X.

Însă, Universitatea Craiova poate rămâne fără Valentin Mihăilă din vară. Oltenii au ofertă clară, se pare, de la un club din Spania. Deocamdată nu se ştie care este stadiul negocierilor, dar interesul este unul real. Asta după ce Craiova preciza, prin Sorin Cârţu, că e greu de crezut că Mihăilă va mai pleca din cauza pandemiei, deşi a trezit interesul mai multor echipe de top din Europa. Sau cel puţin importante. Transferul în La Liga ar fi cu adevărat un pas mare în carieră.

Pe hârtie lucrurile ar arăta foarte bine, dar nu puţini au fost tinerii fotbalişti români care au plecat în afară şi nu au reuşit să se impună. Exemplele sunt nenumărate, dar Mihăilă ar putea schimba situaţia.

La numai 20 de ani, Valentin Mihăilă a devenit un mijlocaş de top în Liga 1. În acest sezon are pentru olteni, în toate competiţiie, 25 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive. Transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele