Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Craiova şi-a pierdut răbdarea cu Andrei Ivan! Pavel Badea: "Va ieşi din prim-planul fotbalului românesc"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19909136/2/rps7831.jpg

Universitatea Craiova are trei remize consecutive în Liga 1 şi suferă în atac, în condiţiile în care Elvir Koljic este accidentat, iar Ofosu şi Mamut nu au avut impactul scontat. Una dintre legendele 'alb-albaştrilor', Pavel Badea, este de părere că Andrei Ivan va fi tras pe 'linie moartă' la Craiova dacă nu-şi va îmbunătăţi prestaţiile în lunile următoare.

Andrei Ivan (24 de ani) a înscris un singur gol în acest sezon pentru Craiova, în 13 meciuri. Mijlocaşul de bandă a fost rezervă în ultimele meciuri, fiind introdus pe parcurs.

Andrei Ivan a fost readus la Craiova de la echipa rusă Krasnodar, în august 2019, pentru 1,5 milioane de euro.

"Este încă un jucător tânăr. Din nefericire, traversează o perioadă lungă de nereuşite. Este pentru mine o decepţie, aşteptam mult mai mult de la el, având în vedere calităţile şi ceea ce a arătat el în anii trecuţi. Dacă nu va reuşi să treacă peste acest moment, inclusiv prin discuţii cu persoane care pot să-l ajute mental, va intra într-un con de umbră care se va prelungi şi care îl va scoate din prim-planul fotbalului românesc", a spus Pavel Badea la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19909136/1/pavel-badea.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri