Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

"Cred că e clar, e o anumită problemă între Federaţie şi Rădoi”. Ionuţ Lupescu, radiografie dură cu privire la echipa naţională

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20428783/1/lupescu.jpg

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. Ultima sa partidă va fi cu Liechtenstein, pe 14 noiembrie.

Oficialii fotbalului au o misiunea grea, aceea de a căuta un selecţioner pentru meciul de baraj pentru turneul final, acolo unde avem şanse foarte mari să ajungem.

Ionuţ Lupescu a făcut o radiografie a situaţie şi este de părere că atât Rădoi, cât şi cei de la FRF dau dovadă de maturitate.

Lupescu se ocupă în prezent de un proiect de dezvoltare a fotbalului în Arabia Saudită.

"Cred că e clar, e o anumită problemă între Federaţie şi Rădoi. Antrenorul a profitat de ocazie că suntem pe locul 2, chiar dacă nu e nicio garanţie că terminăm acolo.

Ambele părţi dau dovadă de lipsă de maturitate. Federaţia trebuie să se comporte altfel, fiecare să spună ce-l nemulţumeşte. E copilăresc din partea ambelor părţi.

E o presiune foarte mare pe antrenor la următoarele două meciuri. Jucătorii joacă, e numele lor pus la bătaie. Cred că e o presiune în plus după anunţul lui Rădoi.

Federaţia nu a avut încredere în Mirel, fiindcă nu i-a propus un contract care să includă şi barajul",
a spus Lupescu, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri