Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

”Cred că îmi va fi bine, după 12-13 ani, sper să fie bine”. Cristi Tănase, fericit că a revenit la FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 pe FC Argeş, într-un meci din prima etapă a Ligii 1, ediţia 2021/2022.

Cristi Tănase a revenit la gruparea din Trivale, după 12 ani de absenţă. Fostul fotbalist de la FCSB a declarat că se putea obţine victoria, dacă echipa sa nu rata o sumedenie de ocazii mari.

Am făcut un joc bun contra unei echipe foarte bune. Dacă marcam primii, cred că am fi câştigat. Am întâlnit un adversar foarte puternic, ce se bate la campionat, dar şi noi am arătat bine. Cu mai multă muncă, puteam scoate alt rezultat.

Cred că îmi va fi bine, după 12-13 ani, sper să fie bine, să creştem de la meci la meci şi să aducem victoriile”, a declarat Cristi Tănase, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele