Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

”Credeţi că m-am uitat pe telefon?”. Contra le-a făcut o promisiune jucătorilor înainte de meci. Grigore a uitat să verifice

Dinamo Publicat pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19495954/1/rps-1203.jpg

Ricardo Grigore a dat vina pe ghinion pentru eşecul lui Dinamo cu UTA, scor 0-1. Fundaşul a declarat la interviuri că echipa a stat bine, dar că modul în care au fost tratate anumite faze au dus la acest rezultat. Acum, Dinamo trebuie să se mobilizeze pentru meciul de săptămâna următoare, cu FCSB.

Grigore i-a ţinut în ”priză” pe spaniolii veniţi în această vară la echipă şi le-a povestit despre ce înseamnă ”Derby de România”. Referitot la salarii, jucătorii lui Dinamo au fost înştiinţaţi că vor intra înaintea meciului cu UTA.  

Norocul nu a fost cu noi. În prima repriză am avut ocazii foarte mari, dar nu a intrat în poartă. Asta e, mergem cu încredere către meciul cu FCSB şi sper să îl câştigăm. Cred că am ratat multe faze din cauză că nu ne-am concentrat. Am jucat împotriva unei echipe cu un joc defensiv foarte bun. A stat bine în apărare, a stat bine în zona centrală, unde noi aveam jucători care puteau face diferenţa. Trebuie să facem o analiză şi să ne prezentăm bine la meciul cu FCSB. Sper să ne intre măcar un şut din ocaziile pe care le-am avut azi.

Jucătorii care au venit acum s-au interesat de acest derby cu FCSB, de ce înseamnă. Din păcate, nu jucăm cu suporteri, dar nu avem ce face. Trebuie să câştigăm acest meci.

Mister a spus că salariile se plătesc până la ora acestui meci. Credeţi că m-am uitat pe telefon până acum? Nu m-am uitat, mai important e să câştigăm şi să mergem în play-off. Am pierdut trei puncte în această seară. Din păcate asta voiam, să câştigăm şi să avem încredere în plus pentru partida cu FCSB”, a declarat Grigore.

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din Liga I. Arădenii au obţinut prima victoria în actualul sezon al Ligii I. Ioan Hora a marcat din penalty, în minutul 42, acordat după un fault al lui Puljic asupra lui Ursu.

Dinamo: Mejias - Gonzalez, Puljic, Grigore, Lopez Blanco - Sorescu (Fabbrini '54), Răuţă (Măgureanu '75), Gol, Camara, Borcea (Borja Valle '30)- Nemec

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele