Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

"Credeţi că murim fără Planic!?" Becali are un Plan B! Cum se repliază FCSB după ce sârbul a refuzat micşorarea salariului

FCSB Publicat pe 6 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19326315/1/fcsb1.jpg

Fundaşul Bogdan Planic a devenit persona non-grata la FCSB, după ce a refuzat micşorarea salariului cu 50%, iar Gigi Becali a anunţat că Vintilă nu se va mai baza pe sârb, care oricum se afla în ultimele luni de contract.

Becali e convins că dispariţia lui Planic din echipă nu se va simţi şi pe termen scurt acesta va fi făcut uitat de Andrei Miron, jucător transferat în această iarnă de la FC Botoşani.

Pe termen lung, Becali vizează un transfer tot de la formaţia moldavă: tânărul Andrei Chindriş. Patronul FCSB declarase şi în trecut că e interesat de Chindriş, însă acum nu mai e dispus să ofere suma de un milion de euro, pe care o vehiculase. Maxim 500.000 de euro vrea Becali să plătească în schimbul fundaşului.

"Credeţi că moare apărarea fără Planic? Că o să începem campionatul peste o lună, două sau trei, tot o să găsim noi un înlocuitor. Îl am pe Miron şi o să mă bazez pe el dacă nu o să reuşim să îl aducem pe Chindriş. Dar o să fie greu să îl mai aduc pe Chindriş pentru că Iftime ţine la pret, iar eu nu mai sunt dispus să bag bani mulţi în transferuri, în plină criză financiară. Păi jucătorii ce vor spune de mine atunci? Că diminuez salariile la jucători, dar am un milion să dau pe Chindriş, atat cât o cere Iftime pe el, corect?”, a declarat Gigi Becali, citat de ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele