Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Creţu, dat afară de la FCSB după ce l-a sfidat pe Becali! Suma uriaşă cu care s-a ales

Superliga Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20401993/1/creu.jpg


Alexandru Creţu (29 de ani) a plecat de la FCSB după doar 615 minute jucate şi s-a ales cu o sumă foarte mare de bani, 280.000 de euro. Ajuns între timp la Universitatea Craiova, mijlocaşul defensiv a fost "alungat" de Becali după ce şi-a sfidat patronul!
 
Conform ProSport, Becali a încercat în mai multe rânduri să-l convingă pe Creţu să renunţe la o parte din pretenţiile financiare şi să semneze rezilierea contractului pe cale amiabilă, dar când fostul internaţional i-a închis telefonul în nas omul de afaceri din Pipera s-a enervat cumplit. I-a transmis lui Valeriu Argăseală să accepte toate doleanţele lui Creţu şi să semneze cât mai repede rezilierea, neacceptând sfidarea la care a fost supus de către jucător.
 
Astfel, Creţu, care încasase 100.000 de euro în momentul în care a semnat cu FCSB, s-a ales cu alte 150.000 de euro drept salarii până la finalul sezonului 2021/2022, dar şi cu 30.000 de euro pentru cele două luni petrecute la vicecampioana României. Un total impresionant, de 280.000 de euro, pentru doar 615 minute jucate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele