Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

Cristea, un monument de fericire, după ce a marcat un hattrick contra fostei sale echipe. ”Mă bucur că această evoluţie a mea a venit tocmai azi"

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19494746/1/cri.jpg

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-2, de echipa Poli Iaşi, în etapa a cincea a Ligii I. Pentru Poli Iaşi au marcat Andrei Cristea '8, '22, '53, Passaglia '19 şi Calcan '71, în timp ce pentru FCSB au punctat Istrate '6 şi Tănase '60 (penalti). Din minutul 79, FCSB a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Darius Olaru.

Andrei Cristea a fost de departe omul meciului, cu trei goluri, contra fostei sale echipe.

"Sunt foarte emoţionat după această evoluţie. În primul rând, mă bucur că ne-am păstrat concentrarea, era foarte important pentru noi azi să câştigăm, fiindcă întâlneam o echipă decimată. Au avut probleme pe care noi nu le-am fi dorit nimănui. Până la urmă, e o victorie mare pentru noi, după 3 puncte câştigate la Arad şi mă bucur că echipa asta reuşeşte să se exprime din ce în ce mai bine.”

Andrei Cristea a rememorat ultimul hattrick în campionat: "Chiar mă gândeam acum, au trecut foarte mulţi ani, cred că de când aveam 19 ani şi jucam la Bacău, a înscris un hat-trick împotriva Universităţii Craiova.  Momente frumoase, momente care nu se şterg şi mă bucur că această evoluţie a mea a venit tocmai azi"

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele