Ultima oră
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu

Cristi Balaj a vorbit despre transferurile lui Chipciu şi Alibec: „A apărut o discuţie la Craiova” +„Nu se încadrează în profilul lui Petrescu”

CFR Cluj Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20559475/1/rps4089.jpg

CFR Cluj conduce autoritar clasamentul în Casa Liga 1 şi pare că se îndreaptă către un nou titlu de campioană. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a prezentat mai multe informaţii despre lotul lui Dan Petrescu, printre care ce se întâmplă cu Alex Chipciu şi Denis Alibec. 

Fostul arbitru a explicat că într-adevăr se încearcă o despărţire de Alibec, din cauza salariului costisitor pe care îl are şi că a fost dorit de Marius Şumudică. 

Alibec nu se încadrează perfect în profilul pe care îl doreşte Dan Petrescu în ofensivă. Un lucru este cert, indiferent că vorbim de Alibec sau altcineva. Pregătirea fizică nu e totul, dar fără ea nu e nimic. Eu i-am solicitat acest lucru, să se pregătească, tocmai pentru a-l sprijini. 

Au fost discuţii cu echipa lui Şumudică, într-un final au căzut. Mai sunt ceva variante, are şi din România oferte. Interesul lui Alibec este să joace, iar al nostru este să nu îl mai plătim”, a declarat Balaj, pentru Playsport.

Alex Chipciu, şanse destul de mici să plece la Universitatea Craiova

În ceea ce-l priveşte pe Alex Chipciu, Balaj a recunoscut că au existat tatonări de la Universitatea Craiova, dar şansele sunt mai mari să rămână în Gruia. 

„Are un salariu mare, dar este un jucător de calitate. A demonstrat, s-a pregătit foarte bine, chiar am discutat cu Dan Petrescu si este mulţumit.

A apărut o discuţie, la Craiova, dar nu a fost nimic oficial. Deocamdată noi suntem mulţumiţi de felul în care se pregăteşte. În condiţiile în care am fi de acord să plece la Craiova şi să plătim şi o sumă din salariul lui, este greu să acceptăm aşa ceva.

Chipciu este un jucător de calitate, este un jucător important, care s-a pregătit foarte bine în ultima perioadă. Un alt fel de Chipciu decât cel pe care l-am găsit eu. Din discuţiile pe care le-am avut cu Dan Petrescu, este foarte foarte mulţumit de modul în care Chipciu s-a prezentat. 

Dacă vom accepta ca el să plece, va fi din pricina salariului lui foarte mare”, a adăugat fostul arbitru, pentru sursa citată.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele