Ultima oră
VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României VIDEO | Chindia n-a reuşit să producă surpriza în faţa CFR-ului! Totuşi a pierdut la limită, iar pe final a presat campioana României
Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN” Oana Borş a vorbit despre accidentarea din meciul cu Iran. ”Mi-au spus că e ok la oase, urmează să fac un RMN”
Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua.  ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c Se anunţă o iarnă interesantă la CSA Steaua. ”Să vedem, o să facem o analiză. In vară eu am decis să rămân cu acelaşi lot”c
Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner Toni Petrea a prefaţat partida cu UTA. Ce spune antrenorul despre varianta Dan Petrescu selecţioner
Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider
Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok” Veste grozavă pentru FCSB! Florinel Coman ar putea reveni pe teren cu UTA. ”A făcut o investigaţie suplimentară, se pare că lucrurile sunt ok”

Cristi Balaj, cale liberă spre CFR. Ultimul proiect la care a lucrat ca şef al ANAD

Liga I Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20434925/1/bala.jpg


Cristi Balaj e foarte aproape de momentul în care va prelua funcţia de preşedinte la CFR Cluj. Fostul arbitru a dus la capăt o misiune importantă din postura de şef ANAD - alinierea României la Codului Mondial Anti-Doping 2021. Acum, Balaj are drum liber spre Gruia, iar mutarea se va face în momentul în care Guvernul îi va găsi înlocuitor la Agenţia Naţională Anti-Doping.
 
"Cu CFR am bătut palma, dar în ultima perioadă m-am concentrat pe acest proiect. Pentru mine, faptul că am bătut palma e suficient, înseamnă că e totul sigur, clar. 
 
Mă pot gândi şi la plecare din acest moment, dar ea se va produce în momentul în care ANAD va avea asigurată o continuitate, iar Guvernul va desemna un nou conducător", a declarat Balaj, pentru GSP.ro.
 
Luni, Balaj a dus la capăt ultimul mare proiect din postura de şef ANAD: ralierea României la Codul Mondial Anti-Doping cu patru luni mai repede decât termenul limită setat de WADA: "Senatul a adoptat astăzi proiectul de lege al Guvernului privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport, lege absolut esenţială pentru ca sportivii români să poată continua să participe la competiţii internaţionale majore", se anunţă într-un comunicat al Secretariatului General al Guvernului.
 
Astfel, România şi-a respectat obligaţia de a transpune în legile interne codul universal al Agenţiei Mondiale Anti-Doping. Prin această lege sportivii români pot participa în continuare la marile competiţii internaţionale.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele