Ultima oră
Rednic nu se joacă! Cine va purta banderola de căpitan în derby-ul cu Rapid Rednic nu se joacă! Cine va purta banderola de căpitan în derby-ul cu Rapid
Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud! Idee îndrăzneaţă a UEFA: Superligă comună cu cele mai bune echipe naţionale din Europa şi America de Sud!
VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start VIDEO ǀ FC U Craiova – Gaz Metan, de la 17.30, pe Look Sport. Oltenii au o serie de 8 meciuri fără victorie. Echipele de start
Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro Transfer extravagant pregătit de Newcastle. Şeicii au decis achitarea clauzei de 80 de milioane de euro
Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!" Mihai Iosif nu se uită de sus la Dinamo: "Nu-i desconsiderăm!"
Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid

Cristi Balaj, despre penalty-ul controversat care a dus Anglia în finala EURO 2020: "Trebuia să lase jocul să continue!"

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20281760/1/asa.jpg


Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, consideră că penalty-ul acordat Angliei în prelungirile meciului cu Danemarca (2-1) nu a fost unul corect şi crede că Danny Makkelie. centralul olandez al meciului, ar fi trebuit să intervină doar dacă era 100% sigur de decizie.
 
Căderea spectaculoasă a lui Sterling a produs un val de reacţii negative la adresa arbitrajului la finalul meciului care a calificat Anglia în finala EURO 2020. Opinia generală e că arbitrul Danny Makkelie s-a grăbit să arate punctul cu var, iar ea e împărtăşită şi de Cristi Balaj:
 
"Mai ales că există VAR, recomandarea UEFA e ca arbitri să intervină atunci când sunt convinşi că a apărut o incorectiduine clară în careu. Pentru că dacă i-a scăpat ceva arbitrului, sistemul VAR are posibilitatea să intervină. Să dea acea prezumţine de nevinovăţie. Pot apărea situaţii, cum este şi aceasta, avem doar o simplă atingere care a fost interpertată ca penalty, din punctul meu de vedere greşit. Şi nu a mai intervenit VAR-ul, considerând că arbitrul a decis că acel contact e suficient pentru penalty.
 
Din punctul meu de vedere trebuia să lase jocul să continue şi VAR-ul nu ar fi intervenit pentru că nu a fost penalty! Sută la sută nu ar fi intervenit", a declarat fostul arbitru, la emisiunea EURO Center de pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele