Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Cristi Balaj, despre penalty-ul controversat care a dus Anglia în finala EURO 2020: "Trebuia să lase jocul să continue!"

EURO 2020 Publicat pe 8 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20281760/1/asa.jpg


Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, consideră că penalty-ul acordat Angliei în prelungirile meciului cu Danemarca (2-1) nu a fost unul corect şi crede că Danny Makkelie. centralul olandez al meciului, ar fi trebuit să intervină doar dacă era 100% sigur de decizie.
 
Căderea spectaculoasă a lui Sterling a produs un val de reacţii negative la adresa arbitrajului la finalul meciului care a calificat Anglia în finala EURO 2020. Opinia generală e că arbitrul Danny Makkelie s-a grăbit să arate punctul cu var, iar ea e împărtăşită şi de Cristi Balaj:
 
"Mai ales că există VAR, recomandarea UEFA e ca arbitri să intervină atunci când sunt convinşi că a apărut o incorectiduine clară în careu. Pentru că dacă i-a scăpat ceva arbitrului, sistemul VAR are posibilitatea să intervină. Să dea acea prezumţine de nevinovăţie. Pot apărea situaţii, cum este şi aceasta, avem doar o simplă atingere care a fost interpertată ca penalty, din punctul meu de vedere greşit. Şi nu a mai intervenit VAR-ul, considerând că arbitrul a decis că acel contact e suficient pentru penalty.
 
Din punctul meu de vedere trebuia să lase jocul să continue şi VAR-ul nu ar fi intervenit pentru că nu a fost penalty! Sută la sută nu ar fi intervenit", a declarat fostul arbitru, la emisiunea EURO Center de pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele