Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cristi Balaj şi-a încheiat conturile cu ANAD şi începe munca la CFR Cluj: "Nu a fost o decizie uşoară!"

Superliga Publicat pe 2 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20452047/1/bala.jpg


Cristi Balaj şi-a încheiat, marţi, mandatul de 32 de luni în fruntea Agenţiei Naţionale Anti-Doping şi în scurt timp va fi anunţat drept noul preşedinte al celor de la CFR Cluj.
 
Fostul arbitru FIFA se înţelesese de mai mult timp cu Neluţu Varga, dar a cerut un răgaz pentru a duce la capăt ultimele proiecte pe care le mai avea pe ordinea de zi la ANAD. Marţi, aventura sa ca şef al acestei instituţii s-a încheiat:
 
"Nu a fost o decizie uşoară, însă am luat în calcul toate aspectele şi m-am hotărât. Părăsesc Agenţia Naţională Anti-Doping cu fruntea sus, mândru de ceea ce am realizat aici şi mă bucur mai ales pentru că ştiu că ceea ce am clădit rămâne pe mâini bune. Colectivul ANAD formează o echipă de excepţie, cu profesionişti alături de care am avut o reală plăcere să lucrez", se arată în comunicatul ANAD.
 
Văzut de Neluţu Varga drept omul perfect pentru a face legătura între partea tehnică şi cea administrativă, Balaj vine în Gruia pe postul lăsat liber odată cu plecarea lui Marian Copilu şi are obiective importante:
 
"Eu nu mi-aş dori să fac o practică. În primul rând, preşedintele trebuie să dezvolte programe, să aducă sponsori, să le prezinte acţionarilor cum s-au cheltuit banii, să aibă grijă să eficientizeze cheltuielile, să aducă fanii, să aibă imagine, perspectivă. Normal că îţi aperi clubu", a declarat fostul "cavaler al fluierului", pentru Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele