Ultima oră
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"
EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!" EXCLUSIV | Anamaria Prodan vrea marea schimbare în Casa Liga 1! Cerere publică pentru FRF şi LPF: "Până nu o să avem, o să ne certăm. Am termina tot circul!"
Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!" Dinamo continuă transferurile. Anunţ de la preşedintele executiv: "Mai vin trei jucători străini!"
Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?" Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"

Liga I Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450737/1/bor.jpg


Cristi Borcea, 50 de ani, vede cu ochi buni cumpărarea lui Dinamo de către spaniolul Pablo Cortacero. Îi vrea şi pe fanii din Programul DDB în conducere şi consideră că marile performanţe din viitorul apropiat sunt condiţionate de construirea unei arene moderne în Ştefan cel Mare.
 
Fostul acţionar are încredere în proiectul anunţat de spanioli, pe care îi "bănuieşte" că au bani de investit, dar atrage atenţia asupra faptului că viitorul european al clubului depinde de cât de repede se va construi noul stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare: “O etapă foarte importanta în viaţa lui Dinamo. O etapă care nouă ne dă mari speranţe. Nu investeau spaniolii atâţia bani fără să nu vrea performanţă. Suntem optimişti. Nu poti să plăteşti fără să ai alţi bani fără să faci performanţă. Suporterii DDB au făcut demersuri foarte mari pentru stadion. Dinamo va fi una din pretendentele la campionat şi cupele europene dacă e gata şi stadionul. Trebuie să fim alături cu toţii de suporteri şi investitori”, a spus Borcea, pentru Realitatea Sportivă.
 
Şi fanii din Programul DDB au parte de votul de încredere al omului de afaceri care s-a confundat, practic, cu marile performanţe ale lui Dinamo în acest secol: “Ar fi un lucru extradorinar să fie şi fanii în conducere. Au dat dovada de maturitate în ultimul timp. Lor li se datoreaza 100% ce se întâmplă acum la club. Anul ăsta dacă mergem în play-off şi la anul în cupele europene, atunci peste un an ne batem la titlu”, mai punctează Borcea.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele