Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Cristi Pustai, mulţumit de elevii săi. ”Am încercat să profităm de această şansă”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20488251/1/pustai.jpg

FC Voluntari a învins miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa din Liga a II-a FC Buzău şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Cristi Pustai a fost mulţumit de jocul elevilor săi şi este deja cu gândul la meciul de sâmbătă, din campionat, cu CSA Steaua. Confruntarea care se vede pe Look Sport+, de la ora 12:30 poate cimenta locul de play-off al buzoienilor.

”Am părăsit competiţia, pe care am respectat-o încă de la început, chiar şi în seara asta, cu riscul unor accidentări, pentru că urmează un meci important cu CSA Steaua.

Am încercat să profităm de şansa pe care o dă această competiţie. În general echipele care pornescu cu şansa a doua vin cu acea dorinţă, prin faptul că nu au ce pierde şi am sperat că în această seară să ne calificăm. Chiar dăcă au jucat cu rezervele, am întâlnit o echipă ce este pe locul trei şi are un lot valoros, noi aici avem încă probleme la lot şi când dispart 2-3 jucători e greu”
, a spus Pustai, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele