Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Cristi Pustai se consideră norocos, după victoria cu Petrolul. ”Crezi în victorie de când intri pe teren!”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493626/1/pustai.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

La final, Cristi Pustai, tehnicianul celor de la Călăraşi a declarat că este mulţumit de rezultat, dar recunoaşte că victoria s-a datorat şi norocului.

"Suntem bucuroşi că am revenit din nou în primele 6. Avem şi acel meci stat, pentru că aşa e programarea. Am avut un meci foarte greu, ştiam că Petrolul e o echipă, după părerea mea, foarte, foarte bună.

Am profitat şi de acea superioritate şi până la urmă, ăsta e fotbalul, astăzi am obţinut 3 puncte. Crezi în victorie de când intri pe teren. Într-adevăr, mai îţi trebuie şi un dram de noroc. Astăzi l-am avut", a declarat antrenorul oaspeţilor după meciul cu prahovenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele