Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Cristi Tănase le-a spus ”NU” din start. A refuzat mai multe oferte, până să semneze cu Clinceni

Academica Clinceni Publicat pe 23 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19490331/1/img-9300.jpg

Cristi Tănase s-a întors în fotbalul românesc în acesată vară, când a semnat cu Academica Clinceni. Mijlocaşul a declarat că a avut mai multe oferte din Casa Liga 1, dar în cele din urmă a semnat cu echipa pregătită de Ilie Poenaru. A fost cel mai atras de proiectul echipei din Clinceni.

"(n.r. - Ai mai avut oferte din Liga 1? Da, au mai fost ceva discuţii dar nu are rost să vorbim acum. Ei m-au dorit foarte mult, şi-au dorit foarte mult să vin şi eu am ales echipa care m-a dorit foarte mult. Eu zic că avem o echipă bună, o echipă muncitoare, o echipă care poate să facă foarte multe surprize", a spus Cristi Tănase, pentru TelekomSport.

În vârstă de 33 de ani, Cristian Tănase are în palmares trei titluri de campion, două Cupe şi o Supercupă a României, toate cu FCSB. În cariera sa de până acum a jucat la formaţiile FC Argeş, CS Mioveni, FCSB, Tianjin Teda, Sivasspor, Kardemir Karabukspor, Eskişehirspor şi Giresunspor.

În sezonul 2019/2020, el a jucat în 19 partide pentru Giresunspor, marcând un gol.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri