Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Cristian Balaj, optimist la prima deplasare în calitate de preşedinte al CFR Cluj: ”Clubul are un potenţial de dezvoltare la un nivel incredibil!”

CFR Cluj Publicat pe 4 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20454241/1/fb-cristian-balaj.jpg

Fostul arbitru Cristian Balaj, care până de curând a fost şeful agenţiei antidoping (ANAD), a făcut prima deplasare în calitate de preşedinte al CFR Cluj la un meci al echipei ardelene, cel cu AZ Alkmaar din Olanda.

Într-un prim interviu acordat în această calitate, el a spus că noul său club are un potenţial de dezvoltare la un nivel incredibil.

"Sunt încrezător, pentru că există perspective şi am încredere că, alături de cei din staff, jucători, conducere, vom face lucruri frumoase împreună. Vreau să-i felicit pe toţi cei care au fost de-a lungul timpului la CFR Cluj, pentru că deja există o istorie, performanţe care ne obligă să menţinem un standard pe măsura aşteptărilor. Suporterii şi fotbalul românesc au nevoie de echipe bune.
 
Îmi doresc ca echipa CFR să câştige campionatul. Totul a pornit de la un telefon, îmi aduc aminte locul în care eram în vacanţă, a existat o oarecare reticenţă, pentru că nu ştiam oamenii din club, nu ştiam ce există aici. Până nu am discutat şi am venit la Cluj, la insistenţele lui Dan Petrescu, cu care am vorbit în repetate rânduri.
 
Venind la Cluj, am avut câteva întrebări şi s-a discutat doar de proiecte. A fost o discuţie de la ora 10:00 până la 16:00, iar aspectele legate de contractul meu s-au rezolvat în aproximativ 7-8 minute. A fost important ce se doreşte să se facă, ce aşteptări există de la mine, pentru că în mintea mea mă gândeam că arbitrii sunt cei mai importanţi.
 
Nu. Arbitrii trebuie să fie precum plasele la porţi, precum steagurile de la colţul terenului, mai ales că, sperăm, în curând vom avea şi VAR-ul, care va elimina greşelile majore.
 
Am ajuns la concluzia că CFR-ul are un potenţial de dezvoltare la un nivel incredibil. Cel mai mult mi-a plăcut că se doreşte înfiinţarea unei academii de fotbal. Este foarte important să copiem - nu trebuie să inventăm nimic - de la cei care performează în acest sens. Îmi doresc să fie o academie în Cluj, în care toţi cei care au cluburi de juniori în Transilvania, părinţii copiilor care joacă fotbal să-şi dorească să ajungă la CFR Cluj", a declarat Balaj pentru CFR TV.

Meciul AZ Alkmaar - CFR Cluj va avea loc, joi, de la ora 19:45, în etapa a IV-a a Grupei D a Conference League. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele