Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Cristian Balaj, reacţie surprizătoare, după decizia în cazul celor trei jucători de la Astra. ”Eu, ca preşedinte al agenţiei, nu am primit nimic”

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 9 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20107971/1/balaj.jpg

Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai au primit suspendări de un an, în timp ce Takayuki Seto a scăpat doar cu opt luni. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată cu recurs.

În septembrie 2020, jucătorii Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alexandru Ioniţă de la Astra Giurgiu au urmat un tratament interzis de Agenţia Mondială Antidoping şi au fost suspendaţi provizoriu de ANAD.

Cristi Balaj a declarat că nu a primit încă o informare oficială despre sancţiunile dictate împotriva celor trei.

”A fost prima comisie. Am citit despre anumite sancţiuni care s-ar fi dat jucătorilor Astrei. Eu, ca preşedinte al agenţiei, nu am primit nimic de la Comisia de Audiere, ştiu că a fost decizie azi. Doar părţile primesc decizia, sportivii, avocaţii, iar noi, ceilalţi, agenţia, federaţia, COSR, MTS, FIFA, WADA, primim când apar şi motivările.

Dacă vreun jucător vine şi confimă că au primit acele sancţiuni, ar fi foarte bine. Eu nu am primit nimic. Până la 16:30, când am plecat de la birou, n-am primit nimic. Majoritatea informaţiilor poate apar de la părţi. Despre schimbarea poziţiei lui Alex Ioniţă... Aş fi avut temere dacă făceam aşa ceva şi dacă nu aş fi avut martori care să participe la acea discuţie.

Eu niciodată nu am şedinţe fără oameni în jurul meu. Apreciez că am avut lângă mine şi aici s-a nimerit să fie Victor Becali, un om care a avut onoare, nu mi-am imaginat... Aş fi fost dezamăgit să fie altfel, dar nu-l obliga nimeni să iasă şi spună că nu acceptăm minciuna, că totul are o limită. A fost acolo”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt