Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Cristian Dumitru a fost împrumutat de FCSB la FC Argeş

FCSB Publicat pe 6 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19854677/1/rps2178.jpg

FC Argeş a anunţat, miercuri, împrumutul atacantului de 19 ani Cristian Dumitru de la FCSB, până la finalul sezonului.

FC Argeş a început, marţi, stagiul de pregătire centralizată de la Mogoşoaia. Staff-ul tehnic al echipei a deplasat în acest cantonament un lot de 22 de jucători, care se vor antrena lângă Bucureşti până la 12 ianuarie.

Printre fotbaliştii deplasaţi la baza sportivă a FRF se regăsesc şi doi juniori de la Centrul de Copii şi Juniori Leonte Ianovschi, ambii născuţi în 2003, mijlocaşul de bandă Vlad Tudor şi atacantul Alexandru Sin.

Cuplul de antrenori Andrei Prepeliţă – Mihai Ianovschi nu se va putea baza la Mogoşoaia pe mai mulţi jucători cu experienţă care se confruntă cu probleme medicale. Este vorba de Antun Palici, Robert Grecu, Georgian Honciu şi Andrei Mirică. Aceştia urmează un program strict de recuperare, urmând să se alăture treptat lotului.

În urma testării COVID-19 din data de 29 decembrie, atacantul Cephas Malele a ieşit pozitiv şi va trebui să ia o pauză de două săptămâni. Fotbalistul este asimptomatic şi se află în izolare la domiciliu pentru 14 zile, urmând ca după aceea să îşi reia pregătirea alături de ceilalţi jucători.

În acest stagiu de pregătire, FC Argeş va disputa şi un meci amical cu Academica Clinceni. Partida este programată pentru vineri, de la ora 12.00, pe unul dintre terenurile bazei sportive a FRF de la Buftea.

Lotul deplasat la Mogoşoaia este următorul: Flavius Croitoru, Alexandru Greab, George Micle, Andrei Tofan, Luka Marici, Mihai Leca, Grigore Turda, Sylvain Deslandes, Nicolae Muşat, Dănuţ Serbănică, Stephan Drăghici, Alin Popa, David Meza Colli, Ionuţ Şerban, Ionuţ Năstăsie, Alexander Maes, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Ndiaye Mediop, Ionuţ Oprescu, Vlad Tudor, Alexandru Sin.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele